Algemene voorwaarden

Als je een bestelling plaatst geef je als koper aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Wij vragen u deze goed door te lezen.

Bedrijfsgegevens

Puur BOOM
Bloemenhof 18
4101HH Culemborg

Telefoon: +31 623347062
E-mail: puurboom@outlook.com
Website: www.puur-boom.nl

KvK 67870368

Bestellen en betalen 

In onze webwinkel zijn alle prijzen gesteld in euro’s inclusief 21% BTW, maar exclusief eventuele verzendkosten.

Je kunt op een aantal manieren betalen, zonder extra kosten:
- iDEAL

Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 7 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan behoudt Puur BOOM zich het recht voor om je bestelling te annuleren.

Heel soms komt het voor dat een bestelling niet meteen in zijn geheel geleverd kan worden. Als dit het geval is nemen we contact op over de verdere afhandeling. Ook kun je dan eventueel je bestelling annuleren. Het reeds betaalde bedrag ontvang je dan binnen een week retour op je rekening.

Verzending 

We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Zodra je bestelling verstuurd is ontvang je een e-mail, afhankelijk van de verzendmethode staat hier een Track & Trace-code in waarmee je je bestelling kan volgen.

Puur BOOM is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending.

Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, en het komt bij ons terug, bieden we je de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.

Als er gekozen wordt voor een onverzekerde verzendmethode is Puur BOOM niet aansprakelijk voor zoekraken en/of beschadiging.

Kadoservice 

Als je zeep kado wilt doen, laat dit dan weten in het opmerkingenveld, we maken er graag iets moois van. Het adres van de ontvanger kun je opgeven door 'Verzend naar een ander adres' te kiezen bij het bestellen.

Aansprakelijkheid

Alle zeep wordt hier in ons eigen atelier gemaakt. Het is handwerk, dus het product zoals je het ontvangt kan afwijken van de foto's die je op de website ziet. Ook de producten die we daarnaast verkopen kunnen afwijken van de foto's. Bijvoorbeeld de zeephouders: ook kleinschalig en met liefde handgemaakt.

Puur BOOM is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door onjuist en/of onredelijk gebruik van de artikelen.

Puur BOOM behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.

Retourneren 

Bestellingen kunnen niet worden geretourneerd.

Klachten

Mocht er een klacht zijn dan ontvangen wij deze graag per mail. Wij doen ons uiterste best om de klacht binnen 14 dagen af te handelen.

Privacy 

De persoonlijke gegevens die je opgeeft bij het plaatsen van een bestelling worden door Puur BOOM uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. Hiervoor gebruiken we het webshopsysteem van Webcare.
In geen geval verstrekken wij je gegevens aan derden.

Als je hier nog vragen over hebt, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Foto's en teksten 

De foto's en teksten op deze website mogen zonder expliciete voorafgaande toestemming gebruikt worden, maar enkel ter promotie van Puur BOOM, mits ongewijzigd en in originele staat.

Wederverkoop 

Puur BOOM producten mogen niet worden doorverkocht.

Vragen en opmerkingen

Heb je nog vragen over Puur BOOM in het algemeen of naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden in het bijzonder? Neem contact met ons op: puurboom@outlook.com

Typ-, zet- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.